Οικονομία

Έχοντας τους μηχανικούς μας, τον ποιοτικό έλεγχο και την υποστήριξη συγκεντρωμένες σε μια τοποθεσία, έχουμε την ικανότητα να επιλέγουμε τη βέλτιστη λύση για την καλύτερη πινακίδα στην αγορά. Εστιάζουμε ιδιαίτερα στις πλέον ενεργειακά οικονομικές λύσεις ωστε το κόστος ιδιοκτησίας σας να ελαχιστοποιηθεί, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση της επένδυσής σας.

Αντοχή

Οι πινακίδες μας αντέχουν στις σκληρότερες καιρικές συνθήκες και σε "δύσκολα" περιβάλλοντα, με εγγυημένα χρόνια απόδοσης χωρίς ανησυχίες. Θέλουμε το ηλεκτρονικό κέντρο μηνυμάτων σας να δείχνει και να αποδίδει τέλεια, όχι μόνο την ημέρα της αγοράς αλλά καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του.

Παραμετροποίηση

Από την επιλογή μεγέθους, φωτεινότητας, χαρακτηριστικών, μέχρι τον πλήρη προγραμματισμό της, το ειδικό λογισμικό μας παρέχει ελκυστικά μηνύματα σε κάθε περιβάλλον με απλή χρονοδρομολόγηση και μια τεράστια βιβλιοθήκη με δωρεάν εικόνες και σήματα.

Υποστήριξη

Σε οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα, οι μηχανικοί μας είναι διαθέσιμοι για να σας παράσχουν γρήγορες & ακριβείς απαντήσεις είτε σε βασικές ερωτήσεις είτε για προηγμένη υποστήριξη. Καλύπτουμε άμεση αποστολή όλων των μερών της πινακίδας που βρίσκονται σε εγγύηση. Ανταλλακτικά μέρη είναι επίσης διαθέσιμα για τουλάχιστον μια 10ετία μετά, ωστε και παλαιές πινακίδες να παραμένουν λειτουργικές.

VCLED εν δράσει

Από πινακίδες LED, βιομηχανικό φωτισμό μέχρι εργαλεία για την προώθηση των προϊόντων σας, είμαστε πάντα δίπλα σας. Με προσιτές λύσεις, επαγγελματίες τεχνικούς και ιδιαίτερη φροντίδα στη σχέση μας με σας που μας έχει κάνει τόσο αγαπητούς. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Showcase

Μερικές μόνο από τις εφαρμοσμένες λύσεις μας στην αγορά. Φωτογραφίες κυρίως από προετοιμασία και τοποθέτηση λύσεων ψηφιακής σήμανσης και merchandising, από τους συνεργάτες μας.

Σχετικά με τη VCLED

Η ελληνική εταιρεία Βιντεοκλήση ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 στην Αθήνα με στόχο την εμπορία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στο δίκτυο των επιγραφοποιών, τον σχεδιασμό ψηφιακών επιγραφών, αλλά και την ανάπτυξη καινοτόμου λογισμικού διαχείρισης των ψηφιακών επιγραφών.

Τελευταία Νέα

10 Νοεμβρίου 2017
10 Νοεμβρίου 2017
10 Νοεμβρίου 2017
©2017 VCLED All Rights Reserved. Designed By VCLED

Αναζήτηση